Bilde: Hyperloop One

Hyperloop One kan reise fra Dubai til Abu Dhabi på 12 minutter!

I forkant av lanseringen 8. november, ble det lagt ut en YouTube-video der Hyperlook One skryter av det raske transportsystemet som kan kutte en times togreise ned til 12 minutter.

Ifølge videoen vil en tur på to timer på buss, og en time med høyhastighetstog, bare ta 12 minutter med en Hyperloop One.

Det er sagt at Hyperloop One kan nå en toppfart på 1200 km i timen. Det høyteknologiske transportsystemet får sin hastighet fra lette, karbonfiberkapsler utstyrt med sensorer for å overvåke stabiliteten og sikkerhetssystemet.

Mai i fjor, viste selskapet frem framkomstmiddelet i Nevada-ørkenen, hvor en metallslede ble sendt langs et kort spor med en akselerasjon fra 0-85 km/t på ett eneste sekund.

Fortsatt i en tidlig fase, forutser Hyperloop One-grunnleggere og venner, blant annet Elon Musk i Tesla og SpaceX, at systemet kan skape en revolusjon innen høy hastighetstransport, og potensielt erstatte fly og tog på lange avstander. Fra San Francisco til New York på litt over 4 timer? Meld meg på.

Kilder:
Cnet