Bilde: Zelda / Nintendo

Zelda Breath of the Wild er forsinket

Nintendos mest ambisiøse og mest omsnakkede spill, har blitt forsinket igjen. Grunnen er at spillet er for stort.

Zelda Breath of the Wild har blitt forsinket. Spillet skulle originalt komme ut mars 2017. Nylig sa Nintendo at utgivelsen av spillet blir utsatt. Zelda skulle egentlig gis ut samtidig med Nintendo Switch.

Hvorfor
En troverdig Nintendo-insider, Emily Rogers, rapporterte nylig at grunnen er lokaliseringen for spillet. Rogers har hatt rett flere ganger, for eksempel da hun fortalte når Nintendo Switch skulle vises frem. I denne konteksten betyr lokalisering å oversette spillets tekst og dialog, slik at folk som ikke snakker japansk eller engelsk også kan forstå det.

comingsoon.net
Bilde: comingsoon.net

Spillet har vist mye fra dialog NPC og Oppdragsgivere at prosessen kommer til å ta lengre tid. Lokaliseringen kommer til å være ferdig rundt desember, men etter kommer det til å gå inn i en prøveperiode. Spillet skal testes i 4-6 måneder for å finne bugs. Det er ikke Nintendos å slippe ut et spill før det er klart. Noen mener at Zelda kommer ikke til å komme ut før til sommeren 2017.

Dette er ikke overraskende, Breath of the wild har blitt forsinket gentate anledinger. Nintendo har selv sagt at breath of wind er det største spillet de noen gang har laget. Det skal visst være tre ganger større enn skyrim.

Mario kan ta over har
Siden Zelda breath of the wild ikke kommer til å gis samtidig Nintendo switch skulle man tro at konsollen kommer til å lide av det. Ifølge Eurogamers kilder og en twitter bruker som heter Doctor cupcakes kan det neste Mario spillet ta plassen til Zelda. Doctor cupcakes har rett flere ganger. Han var en av de første som sa Battlefield at skulle ha første verdenskrig som tema. Cupcakes Twitet at  neste Mario spillet er ferdig og har en dato når det skal gis ut.

Det neste Mario spillet kan bli sett i Nintendo Switch traileren, men Nintendo har ikke bekreftet noe om Mario.
Det neste Mario spillet kan bli sett i Nintendo Switch traileren, men Nintendo har ikke bekreftet noe om Mario.

Dette gir mening at Mario kan ta palssen til Zelda. Mario er mye mer ikonisk en Zelda. Nesten alle vet hvem Mario er, mens de fleste vei ikke engang navnet på hovedkarakteren i Zelda.  Så et nytt mario spill hadde passet perfekt for Nintendos nye konsoll.

kilder
The know
Eurogamer