Nye CSGO Skins (Bilde: Valve)

Nye hanske-skins i CSGO

Counter Strike Global offensive har nettopp introdusert et nytt samleobjekt som du kan bli besatt av, nemlig skins til hanskene dine

”The Glove Case”-oppdateringen inkluderer 17 forskjellige hanske-skins, som er designet av Steam sitt community. De forskjellige skins-ene du kan velge mellom er: Desert og Urban camo, Harlequin-mønster, sci-fi-farger og -mønstrer, forskjellige materialer, lær og syntetiske fibrer. Det er å forvente at disse nye virtuelle produktene kommer til å sikre Valve en grei inntekt de i månedene som kommer. Hvis Valve har lyst til å sikre sin egen inntekt, er de nødt å gjøre noe snarest. Det er allerede sider som prøver å selge disse hanskene for opptil 1800 NOK.

CSGO Hanske Skin (Bilde: Valve)
CSGO Hanske-skin (Bilde: Valve)

Flere oppdateringer

I tillegg til hanskene, har Valve også lagt til et system som skal gjøre det enklere for lag å kjempe mot hverandre. De har også lagt til et par nye sanger i deres ”music kit”. Dette inkluderer musikk fra artister slik som Beartooth, Twin Atlantic og Skog. Dette kan bli sett på som en tidlig julegave fra Valve.

Kilder:
CSGO BLOG
Kitguru