Nintendo Switch skjermen (Bilde: Nintendo)

Nintendo Switch får sannsynligvis en touch-skjerm

Vi har mange spørsmål om den nye Nintendo Switch, en av dem er blant annet om den nye konsollen har touch-skjerm.

I løpet av den tre minutter lange teaseren er det ikke et eneste trykk på skjermen, dette leder til en god del spekulasjoner om konsollens muligheter. Eurogamer har skrevet en artikkel hvor de forteller at den nye Nintendo konsollen faktisk har støtte for touch, og at Switch har en 6,2 tommer 720p multitouch skjerm. Det er første Nintendo har tatt i bruk slike skjermer, da dem tidligere har benyttet seg av dårlige grunnlegende touch-skjemer, som på Wii U kontrolleren og Nintendo DS. Noe som også fortsatt er uklart er hvordan docken vil påvirke denne skjermen, og hvordan kontrollere kommer til å fungere.

Docken til Nintendo Switch (Bilde: Nintendo)
Docken til Nintendo Switch (Bilde: Nintendo)

Nintendo nekter å fortelle noe om den kommende konsollen, men har fortalt Engadget at de vil komme med spesifikasjoner i en senere fase av konsollen, men før lanseringen.

Det var et smart valg av Nintendo å holde disse spesifikasjonene hemmelige, da konsollen fortsatt er i en utvikler fase, i tillegg er Nintendo Switch et ambisiøst stykke maskinvare. Vi liker konseptet til Nintendo godt, med mye fokus på å kunne ta med seg konsollen hvor enn du vil. Gigant firmaet fokuserte også mer på å vise frem hvordan Switch kan implimenteres inn i ditt liv, istedet for å vise masse spesifikasjoner, og for nå syntes vi det er greit. Vi burde få mer info om den kommende konsollen i Januar, når Tatsumi Kimishima bestemmer seg for å hive seg inn i spillmarkedet nok en gang.

Kilder:
Engadget