(Bilde:gentlenoiz)

Blizzard jobber med en ny FPS

Skaperne av spill som World of Warcraft, Heartstone, Diablo og Overwatch, har begynt på en nytt FPS Spill.

Spillet er fortsatt ikke annonsert. Tittelen er ukjent, hvor spiller foregår eller slags type FPS. Denne informasjonen kommer Blizzard med selv når den tiden kommer. Blizzard har lyset ut stillinger på siden sin. Jobbene ble sett på Blizzard US sin karriereside.

Blizzard sier at de er ute etter folk med erfaring med å jobbe på et uannonserte prosjekter med robuste FPS-engines. På siden var det også en liste over hva som kunne være fordeler. Det står at de vil ha folk som har jobbet med FPS-spill eller andre action-orienterte spill.      

(blide:gearnuke.com)
Gameplay fra Overwatch

Det er mange muligheter for hva det neste spillet kan være. Det kan være helt ny serie eller en spin-off. Takket være Overwatch vet vi at Blizzard kan produsere en god FPS. Blizzard har ingen problemer med nye sjangere.

Det er ikke ofte Blizzard kommer ut med et helt nytt spill. Fra 1990 til 2016 har de ikke gitt ut noe nytt, så sannsynligheten for noe nytt kommer er ganske stor. Det kan også være et spin-off-spill, for eksempel FPS satt i Starcraft, World of Warcraft eller Diablo.

Warhammer som blir ofte forvekslet med World of Warcraft, har fått stor suksess med sitt FPS-spill Vermintde. Det kommer også et nytt FPS-spill satt i Warhammer 40k-universet. spillet heter Space Hulk Deathwing.

Kilder
Cnet.com
TheKnow