(blide:. gameofwarfireage.net)

Mann bruker stjålne $1 million på Game of War

Mann fra California stjal $4,8 millioner fra jobben, og brukte $1 million av pengene på Game of War

BBC rapportere 12. desember om Kevin Lee Co. Lee Co er 45 år og kommer fra Sacramento, California. Han ble funnet skyldig i underslag for å ha brukt selskapet Holt sine kredittkort. Ifølge rettsdokumentene brukte Lee Co $1 million (≈8 400 000 kr) på mobilspillet Game of War.

Game of War er et verdens mest suksessfulle mobilspill. Mobilspill som Game of War er gratis å laste ned, men de gir spillerne muligheten å bruke penger i spillet. I denne sammenhengen er det for å kjøpe gull eller flere liv med ekte penger. Dette vil gjøre spillet enklere.

Lee Co jobbet som en regnskapsfører i Holt of California. Der fikk han tilgang til selskapets kontoer. Han jobbet seg opp til leder over regnskapsavdelingen, samtidig som han stjal fra selskapet. Han holdt det gående helt til mars 2015. En måned senere forlot han selskapet.

I løpet av de syv årene brukte han pengene blant annet på luksusbiler, billetter til NFL-kamper, møbler, medlemskap i golfklubb og til og med plastisk kirurgi.

Lee Co har erkjent straffskyld for grovt tyveri og hvitvasking av penger. Dette kan i verste fall gi over 20 år i fengsel.

Kilder
BBC
Justice.gov