Bilde: Twitter

Twitter legger til QR-kodefunksjon

Har du noen gang tenkt at det å trykke «følg» er for vanskelig? I så fall, frykt ikke

Twitter har introdusert en «ny» funksjon som lar deg, på samme måte som på Snapchat og Messenger, vise en unik QR-kode for din profil. Du kan finne dette i Twitter appen for iOS og Android. Det er nok ikke QR-koder som kommer til å redde Twitter, og vi lurer fortsatt på om en slik funksjon i det hele tatt var nødvendig å legge til.

Slik vises QR-koden din.
Slik vises QR-koden din.

Før dette måtte man gå i gjennom marerittet av å spørre en person om deres brukernavn, gå inn på profilen deres, og trykke «følg». Dette kan vi heldigvis slippe nå. Ved å trykke på innstillings-ikonet på profilen din, og trykke QR-kode, forutsatt at en annen også har tatt seg tiden til å ha gjort det samme, kan dere nå skanne hverandres koder. På Android derimot kan du finne denne praktfulle funksjonen i menyen, rett under nattmodus.

QR-kodene rulles fortsatt ut og er kanskje ikke tilgjengelige for alle brukere enda.

QR-koder har, i motsetning til hos Messenger, blitt veldig populært hos Snapchat. Likevel, på en platform som Twitter, tror jeg rett og slett det går raskere å skrive inn brukernavnet, med mindre det innholder rare symboler og hundre tall. Men,humor til side, vi tror neppe denne funksjonen kommer til å bli populær. Tilbake til mer humoristiske ting; du kan finne alle oppkommende Twitterfunksjoner her.

Kilder:
Macrumors
The Verge