Dette er Microsoft Teams (Bilde: Microsoft)

Dette er Microsoft Teams, selskapets Slack konkurrent

Microsoft la i dag ut en prøve versjon av deres nye Slack konkurrent, Microsoft Teams.

Du kjenner kanskje til programmet Slack, applikasjonen som skal gjøre det enklere for bedriften din å kommunisere, istedenfor å bruke mail. Nå ser det ut til at de ikke er de eneste som vil ha en bit av kaken.

For firmaer som allerede er dypt inni systemet til Microsoft, og bruker det daglig er Slack kanskje ikke det beste alternativet. Så for å gjøre det enklere for Office 365 kunder har Microsoft lansert deres nye program, Teams. Applikasjonen er nå i forhåndsvisning for Office 365 Enterprise/Business kunder. Slack Konkurrenten er tett integrert med dine favoritt office-tjenester, slik at du aldri går glipp av noe.

Bilde: Microsoft.
Bilde: Microsoft.

Akkurat som på Slack har man forskjellige meldings-kaneler, i tillegg til private en-til-en meldinger. Det er også Skype bygget rett inn i programmet. Tilleggstjenester slik som oppgavelister og fil-deling er også bygget rett inn i en meny på toppen av skjermen, i tillegg til Word, Excel, Powerpoint og alle de kjente Office programmene.

I følge Microsoft vil fullversjonen være ute i første kvartal av 2017, og nå finnes det applikasjoner for Windows, Android, macOS, iOS, og en webversjon.


En liten video om Microsoft Teams (Video: Microsoft)

Kilder:
Android Police
Office Blog