Galaxy S7 (Bilde: Android Authority)

Topp 5 Smarttelefoner 2017

Samsung galaxy S8

Samsung er ute etter å tjene tilbake inntektene de tapte på Note 7-dilemmaet, og løsningen deres skal være den nye galaxy S8. Galaxy S8 kommer til å bruke de vanlige Super AMOLED skjermene, men i år så kan det hende de dropper flatversjonene og fortsetter med edge. Vi vet ikke hvilken oppløsning skjermen kommer til å ha, men det er mulig at Samsung kommer til å endre til 4k. Når det kommer til prosessor, kan vi forvente at det kommer til å følge med neste generasjons Snapdragon 835 chip. Med hensyn til porter er det ryktet at de kommer til å droppe micro usb og 3.5mm jack, og bare kjøre med 1 USB-C port. Galaxy S8 kommer mest sannsynlig  ut tidlig 2017.

OnlePlus 4

OnePlus har lenge blitt hyllet som den beste budsjettelefonen man kan få tak i, og det er en tittel Google er ute etter å holde. OnePlus 4 er forventet til å fortsette med den nyeste Snapdragon-prosessoren. Når det kommer til minne kan du forvente å få rundt 6-8GB, noe som er en kolossal mengde for en telefon. OnePlus 4 er forventet til å ligge på rundt 400$ som startpris.

OnePlus 3 gir et bilde av hva vi kan forvente (Bilde: Android Authority)

Nokia D1C

Nokia har slitt de siste årene med mange forskjellige ting, hovedsakelig at Microsoft fikk styre i 2010. Microsoft gjorde en stor feil da det kom til å bruke Windows Phone som et operativsystem.  Nå er Nokia ute etter å fikse det. Nokia har når bestemt seg for å samarbeide med et finsk selskap som heter HMD. Sammen skal de nå lage smart telefoner som kjører Android. Deres første telefon kommer til å hete Nokia D1C og den skal ha 2 varianter. En skal være en 5 tommers model med en 1080p skjerm, 2GB av RAM, et 13MP kamera og en Snapdragon 430. Den større 5.5 tommers modellen kommer til å ha 3GB av RAM og 16MP kamera, men den kommer til å ha samme prosessor og skjerm.

Såkalte D1C leaked bilde (Bilde: IThome)

LG G6

LG har hatt noen store salgsproblemer innen mobil de siste årene, men i 2017 så sikter de seg til toppen av bransjen. Det er rykter om at LG har forandret enormt mye når det kommer til designet av LG G6, siden det var veldig mange som synes at LG G5 var heller smakløs. LG G6 skal ha en Snapdragon 835 og 4GB av RAM. Det er også forventet at man skal kunne bytte batteriet på telefonen, da det har vært en av tingene som LG har fått ros for. Skjermen kommer mest sannsynlig til å være OLED. LG G6 skal også være vanntett, og følge med en full aluminumsramme for å øke kvalitetsfølelsen.

HTC Ocean

HTC 10 var en god telefon, men den solgte ikke bra nok. Nå prøver HTC å komme med et nytt konsept. Vi vet ikke hvorfor HTC har bestemt seg for å gå med navnet Ocean istedenfor HTC 11, men navnet er enda ikke fastsatt. Hovedkonseptet for telefonen er at den ikke har noen fysiske styringsmekanismer. I stedet bruker den gestures, voice og touch. På siden av telefonen kommer det til å være touch-sensitive områder for å styre volum. Når det kommer til informasjon om hardware, så har ikke noe informasjon blitt offentliggjort. Vi antar at det er i samme rekkevidde som resten av telefonene som kommer i 2017.

 

Kilder:
Forbes
Pcadvisor

  • ~Just me ~

    Hei,
    Ganske spent på hva neste år bringer. Revolusjon på batteri-tid hadde vært noe. Enn så lenge er jeg veldig godt fornøyd med min Huawei P9 Plus. Alltid vært veldig «urolig» og byttet tlf stort hver 3 måned, men faktisk ikke hatt behov for å bytte etter P9 Plus. Eneste minuset er at den er litt ustabil med Bluetooth.

    • Rostislav Melkumyan

      Litt synd at alle disse mobilselskapene prioriterer tynne mobiler, istedet for bedre batteri.