Bilde: Glide

En ny Apple Watch reim med to kameraer!

The CMRA, er et bånd som gir oss muligheten til å ta bilder med en Apple Watch.

Bilde: Glide
Bilde: Glide

To HD kameraer med 8 GB lagringsplass

Utviklet av tidligere Apple Watch ingeniør Shawn Grening, båndet har to kameraer, et 2-megapixel selfie-kamera, og et 8-megapixel kamera vendt rett fram. Begge kameraene tar film og bilder med høy kvalitet, som kan bli lagret i båndets 8GB lagringsplass. I følge Glide, har båndet nok plass til 30 minutter med film.

Apple hadde designet smartklokken sin uten et kamera, dette var et fornuftig valg gitt ved de utfordringene som følger ved å designe klokken liten og tynn nok til å bære og ha nok batteri-levetid til å komme seg gjennom dagen. Likevel er det noe nytte i å ha et kamera på håndleddet, både for videochat og for å fange de øyeblikkene som ellers hadde blitt tapt av tiden det tok av å få fram mobiltelefonen.

Med The CMRA, vil man nå kunne filme og ta bilder med en Apple Watch.

Glide sin CMRA kommer også med en unik integrert lader for klokken og båndet, som har et innbygd batteri som er stort nok til lade begge enhetene samtidig. Glide håper på at denne kombinasjonen vil være verdifull nok til at produktet tar av.

Slik ser laderen ut. Bilde: Glide
Slik ser laderen ut.  Bilde: Glide

Kommer våren 2017

The CMRA kommer i hvitt, blått, grått og svart, og vil koste ca. 1200kr til tidlige kjøpere, og ca. 2000kr når den blir tilgjenlig for vanlige kjøpere. Glide administrerende direktør Ari Roisman forteller at de lave prisene for tidlige kjøpere er deres måte å belønne de som er villige til å bestille enheter månder før den er klar. Tidlige kjøpere er forventet til å motta enheten i våren 2017.

Kilder:
Mashable
Recode