OnePlus 4 konsept (Bilde: Android Authority)

Se hvor raskt nye Oneplus 3T lader i forhold til Pixel XL

Den nye Oneplus 3T er lansert, og Oneplus ventet ikke med å publisere en video hvor de «skryter» av ladehastigheten.

I videoen starter begge telefonene på 1% strøm, og blir ladet helt opp til 100%, med en timer som viser hvor lang tid det hele tar. Begge telefonene har også flymodus aktivert. Videoen er laget for å vise hvor lang tid Oneplus sin Dash Charge bruker i forhold til Qualcomm Quick Charge.

Telefonene har et relativt likt batteri. Den nylig lanserte Google Pixel XL har kun 50 mAh mer enn Oneplus 3T, med sine 3,450 mAh. Selv om vi kun finner Dash Charge på Oneplus sine telefoner, benytter Pixel XL seg av USB-C hurtiglading via USB-PD (USB-Power Delivery).

En halvtime inn i duellen (Bilde: Oneplus)
En halvtime inn i duellen (Bilde: Oneplus)

I løpet av 30 minutter har den nye Oneplus telefonen 56%, mot 49% på Pixel XL. Her er det ingen bemerkelsesverdig forskjell. Likevel, etter en time ligger Oneplus på 92%, og Google-telefonen på 70%. Det er nå Oneplus virkelig trekker ifra. Som du kanskje vet så senkes ladehastigheten på batteriet, når telefonen nærmer seg makskapasitet. Det er den splitter nye Oneplus-telefonen som til slutt tar seieren, med kun 90 minutter. Det i forhold til hele to timer hos konkurrenten.

Kilder:
Oneplus
Android Authority