Slik vises de nye søkeforslagene i Playstore. (Bilder: Android Police)

Google tester ut søkeforslag i Google bilder og Playstore

Google tester stadig ut nye ting i applikasjonene deres, som er grunnen til at nye å uventede ting stadig dukker opp.

Denne gangen har det gigantiske selskapet fokusert på søkeforslag i Playstore og Google Bilder. Søkeforslagene vises etter at du har søkt, og er ikke det samme som søkeforslagene som vises når du skriver inn søket ditt. Det første, og merkelig nok det eneste skjermbildet ble tatt av en Android Police-leser, som du kan se i bildet ovenfor. Den nye UI-endringen viser en rekke rektangler som inneholder informasjon som skal hjelpe deg å lettere finne det du leter etter.

Knappene er lette å forstå, og er heller ikke stygge å se på. De benytter seg også av den nye grønnfargen Google Playstore nylig byttet til. Alt dette gjør dem imøtekommende i mine øyne, og vi ser frem til at dette blir lansert for alle.

For å matche har også Google Bilder fått den samme funksjonen, med tags som skal gi deg en bedre søkeopplevelse. Det skal hjelpe deg å begrense søkeresultatet. Det er allerede en liknende funksjon i Google Bilder allerede, men kanskje følte du for å piffe opp søket og designet litt. I Google Bilder har denne funksjonen allerede blitt aktivert, men kun i USA.

I Playstore, grønne rektangulære knapper.

I Bilder har Google valgt å gå for en litt mer fargerik variant.

De gamle søkeforslagene, ikke fullt så fargerike som de nye.

Kilder:
Android Police
9To5Google