Amplify prøver og fikse et stort problem. (Bilde: TechCrunch)

Flere telefoner = bedre lyd.

Tre utviklere i London, Storbritannia, har prøvd å fikse et lydproblem som de fleste har vært borte i minst én gang

Tenk deg at du er et sted hvor alle plutselig vil ha musikk, og det eneste dere har er de integrerte høyttalerne på telefonen deres. Denne pleier vanligvis å være relativt dårlig, sammenlignet med andre alternativer som f.eks en bluetooth-høytaler eller de fleste  lydanlegg. Lyden i en telefonhøyttaler pleier vil som oftest ikke ha muligheten til å komme høyt nok for en bra opplevelse.

Nå har et sett med dyktige utviklere fra Storbritannia laget en app som skal løse dette problemet. Appen heter Amplify, og fungerer som et nettsted som du er logget inn på. Her kan du sette opp alle enhetene du skal bruke. Da kan du starte en sang på pcen som spilles av på alle enhetene du har koblet opp. Dette kan være en iPhone, iPad og Macer. Enda vet ikke om det er bare Apple-enheter som er blir støttet.

De har prøvd å fikse et ganske stort problem for mange; at de har telefoner, men ikke noe musikksanlegg til å spille av musikken på. Som de sier selv «We’ve been to too many parties with this problem — everyone’s got a phone, and we keep running into a situation”.

Teamet (Bilde: TechCrunch)
Teamet bak Amplify (Bilde: TechCrunch)

Teamet består av tre dyktige utviklere som heter Jamie, Doherthy and Jonathan Madeley. Akkurat nå jobber de egentlig i en startup kalt Harefoot Logistics. Amplify er egentlig bare et sideprosjekt, men de har veldig lyst til å gjøre en del av teknologien tilgjengelig for alle ved å gjøre appen «Open Source». De sier at det kan være et prosjekt de skal jobbe mer på etterhvert, men for øyeblikket er de mer fokusert på jobben hos Harefoot Logistics. Prosjektet ble vist fram på Tech Crunch Disrupt London 2016 Hackathon. Du kan lese mer om prosjektet, og prøve det her.

Kilder:
TechCrunch
Devpost