Apple Airpods med lade etuiet (Bilde: Apple)

Apple sine nye trådløse ørepropper blir utsatt.

De mye omtalte Apple Airpods blir utsatt.

Apple viste fram et par trådløse ørepropper samtidig med iPhone 7, som de kaller AirPods. Tilbehøret er satt til å koste 1790 kr i Norge på Apples nettside. Konseptet er egentlig ganske enkelt; samme kjente design som de med kabel, bare trådløse via bluetooth. Dette har de egentlig lyktes med. Airpods kjører alt på en ny chip som heter W1. Denne håndterer alt fra lyd som skal ut i proppene, og hva som kommer inn gjennom de doble mikrofonene. Airpods skal støtte iPhone, iPad og iPod Touch, så lenge du kjører iOS 10 eller nyere. I tillegg vil de støttes på Apple Watch dersom du kjører Watch OS 3 eller nyere. Den vil også fungere på Mac via bluetooth med MacOS Sierra eller nyere.

De nye Apple Airpods (Bilde: Apple)

Du lurer kanskje på hva batterilevetiden på disse er. I følge Apple er den ca  5 timer med musikk eller ca 2 timer med tale. Dette problemet har Apple prøvd å løse, og det med et «lade-etui». Med dette lade-etuiet vil du kunne få opptil 3 timer med lytting og 1 time med tale, med bare 15 min ladetid. Det var først snakk om at disse skulle komme i løpet av høsten, men det har jo ikke skjedd. En talsmann for Apple sier de har måttet utsette på grunn av av den enorme responsen. Derfor vil de at produktet skal være perfekt når det endelig blir tilgjengelig. Vi vil selvsagt oppdatere dere på når dette skjer.

Kilder:
TechCrunch
Bloomberg Technology
PhoneArena
Yahoo Finance

 • Fridtjof Eilertsen

  I går ble det mulighet for å bestille disse. Ca.2-4 ukers leveringstid. Jeg har fått beskjed om at mine kommer ca.29.12.. Spent på kvaliteten på disse. Håper de innfrir. Er fornøyd med mine Apple-enheter så langt.

  • Ole Martin Moløkken

   Ja, dette blir spennende 🙂 Håper du blir fornøyd, som i tro Apple stil 🙂

 • Fridtjof Eilertsen

  Har nå hatt disse en i noen dager. De står til forventningene jeg hadde på forhånd. Bra lyd, god støydemping samt at de sitter overraskende godt i ørene. Så disse vil jeg anbefale andre som og har flere Apple-enheter, da tilkobling skjer uten problemer.:)