tvOS (Bilde: Apple)

Apple TV har fått «Tv»

Apple kom med flere overraskelser på gårsdagens event, en av de var at tvOS skal nå få «Tv» app som gjør livet en del enklere.

«Watching TV has quickly become all about apps» Sa Tim Cook I går og mange har allerede sluttet å betale for TV-kanaler, da de ser at de kan ha tjenester som Netflix, Viaplay, HBO Nordic osv. for en brlkdel av prisen. Den nye appen til Apple vil samle alle disse tjenestene på ett sted, men ikke bare på Apple Tv’en.

En samling av media.

Denne nye appen vil la deg hoppe mellom Itunes samlingen din og Netflix, eller fra HBO Nordic til Viaplay uten at du trenger å lukke appen du er i og åpne en ny app. Du vil også få forslag til filmer og serier fra de forskjellige tjenestene på ett sted.

Fortsett der du slapp med «Watch now»

Det kan være vanskelig å holde styr på hvilken app du så på hva i og hvor langt du hadde kommet på de forskjellige seriene. Nå vil Apple la deg enkelt fortsette å se på episoder eller filmer akkurat der du sluttet sist gang, så slipper du å rote rundt i alle appene for å finne ut hvor langt du hadde kommet  i «The walking dead».

iPhone og iPad

Apple vil la deg ha den samme enkle løsningen på iPhone og iPad også, det vil si at TV-appen kommer også til iOS. Om du starter å se på en serie på Apple TV-en din i stua, setter den på pause og går til iPad’en på soverommet kan du også fortsette akkurat der du var, appen syncer til alle enhetene.

Søk med Siri

Sist men ikke minst så kan du søke med Siri. Hvis du lurer på hva stillingen på fotball kampen er, eller om du har lyst til å se kampen så kan Siri sende deg rett inn i appen hvor kampen blir sendt. Eller du kan søke på filmer og serier.

Kilder:
Apple