Bilde av en Samsung lignende det som skal komme til Texas (Bilde: itersnews.com)

Samsung planlegger å åpne ny fabrikk i Texas

På tirsdag annonserte Samsung at de planlegger å investere 1 milliard dollar eller 8.2 milliarder norske kroner i en ny fabrikk i Texas. Den Sør Koreanske tek giganten sikter etter å tjene tilbake deres tapte inntekter etter Note 7 skandalen. Samsung sier at inntektene deres i 2016 er det laveste det har vært på 2 år.

 

Samsung har satt som mål å bruke 23,6 milliarder dollar, et rekord høyt nummer på å utvide fabrikkene deres i år for å kunne styrke evnen deres til å produsere halvledere og skjermpaneler. Det de legger størst vekt på er å forbedre prosessen de lager komponentene i telefonene deres på siden de ikke vil ha en til ulykke slik som det som skjedde med batteriene i de nye Galaxy Note 7 telefonene deres.

Når det kommer til deres fabrikk i Austin som åpnet i 1997 har Samsung hittil innvisitert over 16 milliarder dollar. I de neste 8 månedene som kommer planlegger Samsung å øke deres produksjonsnivå når det kommer til produksjon av silikonbaserte prosessorer og andre komponenter i fabrikken.

Selv om Samsung har hatt sine lidelser i mobil industrien er de fortsatt en av de beste komponent produsentene i hele verden. Analytikere sier Samsung er ansett som lederen i mobil industrien når det kommer til produksjon av 3-D NAND baserte flash minner som ofte blir brukt i smart telefoner. Samsung er også de største produsentene av OLED skjermer som blir brukt i ting slik som TV’er og Smarttelefoner i tillegg til minne (DRAM).

Dette året har Samsung har Samsung sin komponent produksjon vært ansvarlig for 84% av deres totale inntekter, det er det høyeste det har vært siden Samsung først kom ut med deres Galaxy-S serie i 2010.

Kilder:
technews