Visepresidenten av Microsoft viser fra Surface Pro 4 (Bilde: Microsoft News Center)

Flere folk bytter fra Mac til Surface enn noen gang

Microsoft har i det siste kommet ut med mange reklamer rettet mot Mac brukere, og det ser ut som at det har lønnet seg!

Programvaregiganten forteller at november var det beste måneden for Surface-salg, noen sinne. Et stort antall enheter ble solgt på Black Friday, når Microsoft hadde salg på Surface Pro 4. Firmaet har ikke kommet ut med noen salgstall, men Microsoft forteller at flere enn noen gang migrerer fra Mac til Surface.

“Our trade-in program for MacBooks was our best ever.”

De forteller at skuffelsen over den nye Apple-enheten er stor. I tillegg har Microsoft et opplegg som lar deg bytte inn din gamle Mac mot en Surface, og det har fristet mange Apple-kunder til å bytte til Microsofts produkter. Firmaet forteller også at mange benytter seg av deres program, og stadig flere bytter inn sine Apple-enheter.

Surface Book 2 (Bilde: Microsoft)

I tillegg til Surface-salgene utvider Microsoft muligheten til å få tak i den nye oppdaterte Surface Book. Den kraftigste Surface booken er nå tilgjengelig i Australia og New Zealand, og vil bli tilgjengelig i Østerrike, Kina, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Japan, Sveits, og UK tidlig neste kvartal. Det er ingen planer om å lansere den i Norge inntil vider. Det er heller ingen salgstall for nye Surface Studio, eller noen dato for når vi kan vente å se den i salg utenfor USA.

I mens Microsoft ruller i penger etter Surface-salgene, selger Apple Watch som bedre enn noen gang, i følge Apple.

[stock_ticker symbols=»AAPL,MSFT» show=»symbol» static=»1″ nolink=»» speed=»» class=»»]

 

Kilder:
The Verge